31 kr
Bioris glutenfria pasta är omtyckt även av de som inte är glutenintoleranta och passar perfekt i hushåll där vissa är glutenintoleranta och andra inte. En riktigt god pasta som är glutenfri.
Biori utlovar att inget gluten kommer i närheten av deras fabrik tack vare deras mycket försiktiga process.
Denna pasta har den klassiska formen fusilli och är tillverkad av råris i Bioris fabrik i Apulien i södra Italien.
Koktid: 7 minuter. Koktiden gäller al dente, man kan lägga på någon minut eller två om man vill ha sin pasta mer genomkokt.
100% rårismjöl. Näringsinnehåll per 100g Energi: 350 kcal Fett: 2,8g varav mättat 0,7g Kolhydrater: 72g varav socker 0,8g Fibrer: 3,2g Protein: 7,5g Salt 0g Ursprungsland: Italien Förvaring: Rumstemperatur Hållbarhet: 3 år
Kategorier: