Balans Matsmältning 20 påsar Örtagubben

Produktinformation

99 kr

Snabba leveranser
Finns i lager
Ytterligare detaljer

Stödjer matsmältning & metabolism av kolhydrater & fettsyror
Svarta vinbärsblad (Ribes nigrum) används traditionellt för sin antioxidativa effekt och stöd för urinvägarna. Småborre (Agrimonia eupatoria) och korianderfrukt (Coriandrum sativum) bidrar till en normal matsmältning. Kumminfrukt (Carum carvi) och violört (Viola odorata) är kända för att motverka uppblåsthet, medan nässelblad (Urtica dioica) stödjer kroppens naturliga reningsprocesser. Zink är tillsatt för att bidra till en normal metabolism av kolhydrater och fettsyror.

I samarbete med ett av Europas ledande GMP-certifierade örtföretag/fabrik i Litauen, som startade redan 1883, och tillsammans med Örtagubbens historia från 1930 finns grunden för gedigen örtkunskap. Med historiska och beprövade recept på örtkombinationer har vi tagit fram en serie för olika indikationsområden.

Innehåll per portion/tepåse:

InnehållMängd% av DRI**
Korianderfrukt200 mg***
Kumminfrukt200 mg***
Kronärtskocksblad135 mg***
Zink2,5 mg25%

**Dagligt referensintag. *** DRI ej fastställt.

Ingredienser: Svarta vinbärsblad (Ribes nigrum), småborre (Agrimonia eupatoria), korianderfrukt (Coriandrum sativum), kumminfrukt (Carum carvi), violört (Viola odorata), vildsmultronblad (Fragaria vesca), nässelblad (Urtica dioica), kronärtskockablad (Cynara cardunculus), zink (zinkcitrat).

Rekommenderad användning: 1-3 koppar te per dag. Häll kokande vatten över 1 tepåse, låt dra i 10 min. Förvaras torrt och mörkt.

Relaterade produkter